Att stryka är en del av lugn och egentid för vissa, för andra ett nödvändigt ont. Oavsett vilken kategori du tillhör önskar du förmodligen ett perfekt resultat med minsta möjliga ansträngning.
Det har vi tagit fasta på och våra produkter har flera funktioner som underlättar din strykning och ger dig en smidigare vardag helt enkelt!

Ta sladdhållaren t.ex. – en fantastisk funktion som ser till att sladden till ditt strykjärn inte är i vägen eller trasslar ihop sig när du stryker. Supersmart i sin enkelhet och ett måste för en del. Sladdhållare hittar du exempelvis på våra strykbord Exclusive och Emma.

Saknar du någonstans att hänga de färdigstrukna skjortorna under tiden du stryker?
Då är galghängaren något för dig. En praktisk detalj som underlättar mer än man tror. Är det den funktionen du är ute efter ska du kika på Facile och Grande.

Har du ont om plats eller bara vill få undan strykbordet när det inte används? En krok som gör det enkelt att hänga strykbordet i exempelvis en garderob är ju galet bra! Kroken hittar du på Tempo och Pulse.

Vart står du när du stryker? Kanske framför tv:n med din favoritserie på, eller i köket så du kan hålla koll på potatisen som kokar…alla har vi olika vanor och ibland finns det inget eluttag precis i närheten. På strykbord Connect finns det en integrerad elkontakt för strykjärnet, allt för att underlätta för dig!

När man har hittat sina favoritfunktioner gäller det också att ha rätt tillbehör. Strykduk Nova t.ex., underlättar strykning av känsliga material och skyddar ömtåliga plagg mot märken orsakade av höga temperaturer eller praktiska strykjärnsfolie Luna som motverkar brännmärken och glansig yta vid strykning av känsliga material såsom syntet, siden och gardiner. Två smarta och säkra produkter som får dina kläder att hålla längre.

Sådär ja, massor av tips på funktioner och finesser….nu blir det superenkelt att stryka 🙂