Är du ute i sista sekund och inte har en aning om vad moster Ellen eller pappa Tore önskar sig?
Du kan vara lugn, vi har tipsen på julklapparna som kommer göra succé under granen.

5 heta tips från Rörets:

1. TRENDIGE TORE skulle älska vårt mattsvarta torkstativ Sussi.
Inte bara för att det är supersnyggt och passar perfekt i ett trendigt hem utan också för att det är fullproppat av smarta finesser. Vad sägs om en lack med lite struktur som förhindrar plaggen från att glida av linorna eller extra kraftiga trådar som ökar hållbarheten? Vi fortsätter med låsbara vingar som gör det enkelt att förvara och flytta runt torkstativet och inte minst en låsmekanism som låser benen i utfällt läge som en extra säkerhet.
Ja du förstår nog att Tore skulle bli supernöjd 😊

2. EFFEKTIVA ELLEN har nog många gånger önskat sig att städningen ska gå snabbt och smidigt och nu är det enklare än någonsin, slå in en spraymopp vettja!
En mopp för alla typer av hårda golv såsom parkett, laminat och klinkers. Avtagbar behållare och smidig påfyllning av vanligt vatten som tillsammans med microfibern effektivt tar bort fläckar. Tvättbar microfiberdel gör att den är snäll mot både plånboken och miljön – win win helt enkelt!
Ellen kommer garanterat dansa extra glatt runt granen i år 😉

3. STRESSADE SIXTEN vill inte lägga en massa extra tid på vardagssysslorna, då är strykbordet Tempo grejen! Med Tempo får man den snabbaste strykningen någonsin, det tar minimalt med tid att fälla upp och ihop,
man stryker snabbt och smidigt och hänger sedan undan det på den smarta integrerade kroken.
Att det dessutom är försett med en låsmekanism som låser benen i utfällt läge gör att du kan vara hur stressad du vill, Tempo står ändå still. Med Tempo under granen kan Sixten sitta lugnt och fridfullt och smutta på en glögg hela julafton 😉

4. NOGGRANNA NOOMI är ingen som gör något halvhjärtat, ska det städas så ska det städas ordentligt.
Kakel och klinkers är inte alltid lätt att få rent med en vanlig mopp men med en kakeltvättare blir det skinande rent även i fogarna! Slitstarkt material som kan användas många gånger. Självklart finns det refill till tvättaren, så då är födelsedagen räddad också!
Ge inte julklappen för tidigt bara, risken är att Noomi vill åka hem och städa direkt 😉

5. SNOBBIGA SARA är svår att handla julklappar till, inget är gott nog för henne. Men en sak är säker, hon kan inte bli missnöjd med torkstativet Frame. Högklassigt och snyggt torkstativ med mjuka linjer och snygga plastdetaljer. En lack i grym aluminiumfärg och lite struktur för en exklusivare känsla. Dessutom med rör istället för tråd som torklinor vilket reducerar torktiden med nära hälften!
Vi kan lova att Saras ögon kommer tindra lite extra den här julen 😉

Med de här oslagbara tipsen vill vi passa på att önska er en riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!