Äntligen är vår torkstativsguide här! Du har säkert inte missat att vi, förutom alla strykbord, även har ett stort antal torkstativ att välja bland i vårt sortiment. Vi brinner för innovativa och praktiska lösningar som passar alla och i den här guiden tar vi dig igenom några av våra favoriter. Allt från kompakta alternativ för små utrymmen till robusta modeller med extra funktioner – vi har täckt alla baser för att göra ditt val så enkelt som möjligt!

 1. Extra allt! – Shape

  Vi börjar starkt men en relativt ny medlem i familjen, torkstativ Shape. Ett givet alternativ för den som är ute efter torkstativens Rolls-Royce. Här har vi samlat alla de bästa funktionerna, så som extra kraftiga torklinor av rör som skapar luft kring plaggen och reducerar torktiden. Vår patenterade konstruktion som låser vingarna i infällt läge gör hantering och förvaring extra smidig. Den är även utrustad med en låsmekanism som låser benen i utfällt läge för extra säkerhet. Ja, Shape har allt du kan tänka dig. Det är ett mycket stabilt torkstativ med en bred benställning och rejäla fötter och är trots det mycket smidig att fälla ut och ihop.

  Shape kommer i färgerna vit och svart.

 1. Perfekt för lakan och gardiner – Omega

  Omega är en riktig favorit för de som önskar plats för de lite större textilierna. Här har vi en vidareutveckling av det klassiska torkstativet som med extra långa linor är speciellt anpassade för större textilier som exempelvis lakan eller gardiner. Allt detta kräver extra stabilitet vilket Omega självklart erbjuder, med rejäla fötter och en bredare benställning kan man lita på att stativet alltid står stabilt.

  Omega kommer i färgen vit.

 1. Det klassiska valet – Sussi

  Är du ute efter det traditionella och något som alltid funkar så är Sussi det givna valet. Sussi är en storsäljare och sviker aldrig. Det är ett stabilt torkstativ perfekt för din vardagliga tvätt. Även här finner du vår patenterade konstruktion som låser vingarna i infällt läge vilket underlättar förflyttning och förvaring. Likaså benställningen har låsmekanism och låser benen i utfällt läge för extra säkerhet. Sussi är ett tryggt och säkert val och har allt man behöver helt enkelt!

  Sussi kommer i färgerna vitsvartSpace Grey och Rosé som just nu är på kampanjpris!

 1. Stabilitet och säkerhet – Neo

  Neo är perfekt för dig som sätter stabilitet och säkerhet i första hand. Det här är vårt enda torkstativ som både låser vingar och ben i infällt läge för optimal förvaring och förflyttning. Den breda benställningen gör att Neo är mycket stabilt och stadigt vilket minimerar tippningsrisken. Stativet är även ett av våra två torkstativ som inte har korsade ben vilket är perfekt för dig som vill ha fri yta under ramen.

  Neo kommer i färgerna vitColour och Rosé som just nu är på kampanjpris!

 1. Enkelt att förvara – Nano

  Söker du ett mer kompakt torkstativ utan vingar men med optimal förvaringslösning? Ja, då har du hittat rätt! Nano är perfekt för den som bor på en liten yta och inte vill ha sitt torkstativ stående framme när det inte används, eller för den som tvättar en mindre mängd plagg åt gången. Likt Neo har det en vid benställning vilket gör stativet extra stabilt och skapar fri yta under ramen. Men det som kanske utmärker Nano allra mest är dess krok som ger möjlighet att förvara den i garderoben när den inte används. Så alla ni utan tvättstuga – se hit!

  Nano kommer i färgerna vitsvart och Space Grey.

 1. Alla möjligheter – Triple+ Black

  Vår nyhet Triple+ Black är en uppdaterad version av vårt tidigare torkstativ Triple. Här erbjuds tre separata hyllor som kan fällas ut helt eller delvis och som därmed skapar optimala torkmöjligheter. Den nya funktionen med utfällbara ben, som även de kan vikas ut helt eller delvis, ger möjligheten att exempelvis ställa Triple+ mot en vägg. Som om det inte vore nog har torkstativet utdragbara rör på båda sidor som är perfekta att hänga galgar på. Det är även väl anpassat för plantorkning. Så vill du frångå det traditionella och testa något nytt med massor av funktioner, satsa på Triple+!

  Triple+ Black kommer i färgen svart.

 1. Superflexibelt – Trio

  Som namnet avslöjar kan Trio användas på tre olika sätt vilket gör det här torkstativet, som ovan nämnt, superflexibelt! Låt oss gå igenom möjligheterna…

  1. Spara värdefullt golvutrymme och häng upp Trio på väggen med de medföljande krokarna.

  2. Använd det som ett dörrtorkstativ med hjälp av hakarna som är speciellt anpassade för dörrar.

  3. Luta det mot väggen och använd det som ett golvtorkstativ eller placera det i badkaret.Trio har tre separata hyllor som fälls ut var för sig utifrån ditt torkbehov!

  Trio kommer i färgen vit.

 1. För det lilla boendet – Rise

  Alla studenter med en mindre boarea – se hit! Rise är perfekt för dig som bor på en mindre yta och behöver värna om det utrymmet som finns men samtidigt vill maximera torkmöjligheterna. Det som utgör Rise praktiska och funktionella konstruktion är dess ”pop-up”-funktion där torkstativet på ett smidigt sätt fälls upp och blir till ett tre-vånings-torkstativ där tvätten hängs på höjden. Rise tar upp minimalt med plats både utfällt och ihopfällt och kan även placeras i ett badkar. För att göra Rise extra stabil och säker är det utrustat med en låsfunktionsom låser benen vid utfällt läge. Torkstativet har även en smart funktion för hängare vilket gör att du även får plats med dina hängande skjortor och blusar. Vad mer kan man önska?

  Rise kommer i färgerna vit och svart.

 1. Ta med på husvagnssemestern – Compact

  Compact är ett av våra mindre, kompaktare torkstativ och är oslagbar när det kommer till förvaring p.g.a. dess krok. Torkstativet är perfekt för mindre tvättar så som träningskläder, handdukar eller badkläder. Därav är Compact vårt hetaste tips för alla semesterfirare som kanske ska spendera semestern i husvagn/husbil eller i sommarstugan. Torkstativet tar minimalt med plats både i utfällt och ihopfällt läge och kan smidigt hängas undan med den inbyggda kroken. Trevlig semester!

  Compact kommer i färgerna vitsvartSpace GreyColour Warm Red och Rosé som just nu är på kampanjpris!

 1. Häng på dörren – Entry

  Det ultimata dörrtorkstativet hittar du här. Ett klassiskt dörrtorkstativ med våra extra finesser, självklart! Entry har inte bara plats för att hänga mindre plagg på linorna utan är även försedd med två krokar för badlakan eller morgonrock. Inte nog med det har det även en galghängare för skjortor och blusar. Den smarta konstruktionen gör att både krokar och galghängre kan användas både vid uppfällt och utfällt läge.

  Entry kommer i färgen vit.

Det här är bara några av alla våra torkstativ i sortimentet, så vi är säkra på att du kommer hitta något som passar just dig och dina behov. Du hittar mått och fler detaljer i produktbeskrivningen och glöm inte att alla våra torkstativ har 5 års garanti!