Eller har du bara mycket tvätt och tycker att de traditionella torkstativen inte räcker till?
Alla torkbehov är olika och storleken på plaggen varierar och det kan det vara svårt att hitta ett torkstativ som passar.

Vi har utvecklat två nya torkstativ där vi fokuserat på att få ut så mycket torkyta som möjligt men utan att tulla på den kompakta designen. Ett torkstativ får ju heller inte ta för mycket plats i hemmet.
Först ut – Torkstativ SIERRA som med vingarna utfällda ger hela 20 meter torklina! Lägg till låsning av vingarna, extra stabilitet och galet smidig hopfällning så har du ett torkstativ som är perfekt för hemmet med stort torkbehov.
Ändå inte nöjd? Vill du ha ännu mer torkyta? Då är det torkstativ SPACE som gäller. Med en torkyta på så mycket som 22 meter, låsning av både ben OCH vingar, superstabilitet och snygg och stilren design finns det i stort sett inget att klaga på.

Finns det andra saker du funderar på gällande torkstativ? Funktioner du saknar eller finesser du önskar? Släng iväg ett mail till oss, vi tar gärna emot tankar och synpunkter för att göra framtidens torkstativ så bra som möjligt!