Vår historia


Vi har alltid hållit oss hemma kan man säga. Det började 1943 med att vi byggde husinredningar. Men ganska snart koncentrerades produktionen till strykbord och torkställningar i trä. När stålrören gjorde entré i branschen fick företaget rejäl växtkraft. Och på den vägen är det än i dag.

Stålrör och -profiler är en tacksam produkt som inspirerar både till effektivare tillverkning och spännande design och produktutveckling. Exempelvis strykbordet har vi tagit till nya höjder gång på gång – form- och funktionsmässigt. Sladdhållare, låsbara ben, steglös höjdinställning och hyllor för färdigstruken tvätt är bara några finesser. Vi gör det inte för sakens egen skull, utan för att det ska bli enklare och roligare att få en vardagssyssla överstökad.

Vi kompromissar inte, vi lägger mycket omsorg på exempelvis materialval när det gäller kvalitet och miljöaspekter. Vi hoppas att du märker skillnaden.

Design är också viktigt för oss. Mönster, form och färg är sådant som vi lägger mycket möda på. Vi vill att du ska kunna ha ditt strykbord eller torkstativ framme – som en inredningsdetalj i ett modernt hem. Håller du med?